Vízipipa márkáink

Aladin vízipipa

Az Aladin vízipipák szerte Európában nagy népszerűségnek örvendenek, lévén hogy csak a legjobb anyagokból készülnek és mindehhez kitűnő árfekvés társul. Maga a cég egy helyi német kisvállalkozásból nőtte ki magát. Vízipipa készítésén kívül nagy hangsúlyt fektetnek a természetes szenekre (Aladin Bamboocha) és a dohány frissítőkre is (Mola Mix). 2011 elejétől egy új generáció gurult ki a gyárakból, ez volt az Aladin Evolution. Újdonságnak számít ebben a szériában, hogy a test és az üveg menetes megoldással csatlakozik egymáshoz valamint a tálca levehető. Ha a kitűnő ár-érték arány a legfontosabb, akkor az Aladin a te vízipipád!


 

Khalil Mamoon vízipipa

A Khalil Mamoon vízipipák szerte a világon a csúcsminőséget képviselik. Minden egyes termék egyedileg, kézzel készül a legkiválóbb kézművesek műhelyében. Egyes helyeken jól láthatóak még a forrasztások is, ami egy modernebb vízipipánál elképzelhetetlen, de ennél a márkánál ez adja meg a különlegességét. A KM specialitásai a többfajta fémből (trimetál, quadmetál) készült vízipipa testek. Gyártáskor csakis a legkiválóbb anyagokat: rozsdamentes acélt, vörös- és sárgarezet használnak. Tovább növeli az élményt a test nagy belső átmérője, ami a nagy füstfelhők eléréséhez elengedhetetlen.


 

MYA vízipipa

A MYA vízipipák szintén világszerte elismertek és kedveltek, ám a KM-ekkel szemben ez a másik véglet. A cég termékei a legkiválóbb gépi munkák, amik a piacon léteznek. Ügyesen toldják meg a dizájnt mindig újabb modern elemekkel, így egy-egy pipa egész futurisztikus látványt nyújt olykor. Szintén a MYA dicsősége a mini pipák rohamos terjedése, ami QT gyártásával indult meg. A test minden esetben rozsdamentes acélból készül, a belső átmérői szintén elég nagyok ahhoz, hogy a vízipipázás mindig nagy füst eregetéssel kapcsolódjon össze.


 

Nargilem vízipipa

A Nargilem szinte már szinonimája lett a profi és minőségi vízipipázásnak, nem hiába. A test a legkiválóbb – orvosi területen – is használt rozsdamentes acélból készült a bakteriális fertőzések elkerülésének érdekében, valamint a könnyebb tisztán tarthatóságért. Remekül keverik a tradicionális jellemzőket a modernebb vonásokkal. Az víztartály a legkiválóbb cseh kristályüvegből készül, amely így rendkívül ellenálló és nem utolsó sorban esztétikailag is a topon van.